//SMÅ RETTER 55,-
Rejechips med togarashii og chili-mayonnaise
Forårsruller med grøntsager og sød chilisauce
Tempura-svampe med miso-mayonnaise
Bao med confiteret and, hoisinsauce, koriander og agurk
Laksetatar med yuzu-mayonnaise, sesam og let syltet daikon
//STØRRE RETTER 175,-
Moules frites. Dampede blåmuslinger med kaffirlime ingefær, fløde, hvidvin og pommes frites
Dagens friske fangst fra Torvet med stegt pak choy og beurre blanc
”Cup noodles” Glasnudler, krydret grøntsagsbouillon, friske grøntsager og asiatiske urter
Poke bowl med frisk tun, jasminris, sojabønner, tangsalat og cremet gomadressing
Steak frites – 200 gram rib eye med krydret smør og pommes fritter + 125,-
//MENU ”BAMBOU” – SPIS SÅ MEGET SOM PANDAERNE 250,-
Serveres som family style til hele bordet:
Rejechips, edamame bønner, forårsruller, agurkesalat, pak choy i østerssauce, bao med and, friske krydderurter og lime, kyllingespyd med peanutsauce, jasminris og fritter.
Chilimayonnaise, chilisauce
og gomadressing
//MADKASSEN TIL DE MINDSTE 50,-
Vælg mellem:
kyllingespyd eller forårsruller
Dampede jasminris
Sprøde grøntsager med dip
Frugtspyd og chokolade
//SIDES 35,-
Pommes fritter med
chilimayonnaise
Dampede jasminris
Grøn salat med vinaigrette
//DESSERT 35,-
Kokossorbet med chokolade-
creme og ristede kokosflager
Panna cotta med vanilje og mangosorbet
Børneis – 2 kugler
//KAGE 35,-
Croissant – alm eller chokolade
Kardemommesnurrer
Dagens kage – spørg din tjener
Åbningstider:
bistro ailu har åbent , når Zoo har åbent. Du kan dog også booke restauranten til selskaber uden for Havens åbningstider. Vi har også aftenåbent til Dining Week 7.-16. februar for alle, der har købt en menu.